fbpx

StudentCar autodelen

nl Dutch

Online klant worden

Gebruik het registratieformulier in ons klantenportaal, of onze app op je smartphone om je online aan te melden bij StudentCar. Na controle van je gegevens door onze afdeling Acceptatie wordt je aanvraag verwerkt. Het is mogelijk dat wij per huur een vooruitbetaling vragen. Je kunt vervolgens bij ieder StudentCar parkeerplaats een auto gebruiken. Om lid te worden betaal je eenmalig € 25,00 inclusief btw, registratiekosten en een borg van minimaal € 100,00. Voor deze bedragen ontvang je een betaalverzoek per e-mail. Deze kun je voldoen met iDeal.

Wanneer je je gegevens ontvangen hebt, kun je de auto’s gaan gebruiken. Reserveer het uitgiftepunt van de auto die je wilt op het tijdstip dat je wilt via het internet of de telefoon. Je krijgt van ons een bevestiging per e-mail. Hierin staan de locatie, tijd, voertuig en de pincode van de tankpas voor deze reservering vermeld.

Je gaat naar de auto en opent hem met behulp van onze app op je smartphone. De auto gaat dan binnen een minuut open. In de auto haal je de zwart/witte sleutelhanger uit de vaste sleutelhouder die in het dashboardkastje geplaatst is. Nu kun je de auto starten en wegrijden.

Je kunt nu naar je bestemming(en) en terug rijden. Als je tussendoor parkeert, dan sluit en open je de auto met de sleutel. Als je benzine nodig hebt, dan tank je met de bijgeleverde tankpas en de pincode die je in je reserveringsbevestiging ontvangen hebt.

Terug op het uitgiftepunt parkeer je de auto op zijn vaste parkeerplaats en stopt de zwart/witte sleutelhanger met sleutel terug in de sleutelhouder. Daarna stap je uit, doet de deur dicht en sluit de reservering af met de button “Reservering afronden” in de app op je smartphone. De deur zal binnen een minuut sluiten.

SUBMENU
ALLEEN MAAR VOORDELEN!
  • Geen maandelijks abonnement
  • Geen eigen risico
  • Altijd de laagste prijs
  • Niet rijden, niet betalen
  • Contract direct opzegbaar
  • Airco in alle auto’s
Scroll to top